MotoGP Video
Jack Miller je imel včeraj med četrtim prostim treningom neverjetno srečo, da se je po grdem padcu pobral in lahko nadaljeval z dirkanjem.
Na ranču Valentina Rossija dirkajo vse leto. Doktor je nazadnje na svojo stezo v Tavullii ob stalnih »gostih«, Italijanih, ki nastopajo v svetovnem cestno-hitrostnem prvenstvu, povabil tudi specialista za »dirt-track« dirkanje, Američana Sammyja Halberta in Brada Bakerja.
KTM, ki prihodnje leto vstopa v razred MotoGP, je v soboto predstavil svoj motocikel RC16. Prva dirka v kraljevskem razredu jih čaka novembra v Valenciji.
Objavljamo četrti del dokumentarca o devetkratnem svetovnem prvaku iz italiajanske Tavullie.
Drugi del serije o Valentinu Rossiju prikazuje Doktorja na domači dirki v Mugellu. Več o norosti, strasti in pritisku, ki ga prinaša s sabo dirka za VN Italije, si poglejte v spodnjem videu.
Eden največjih playboyev motošporta, Barry Sheene, je leta 1975 na testiranjih za Daytono padel pri 250 km/h. In ostal živ. Kot vedno.
Red Bullovci so podobno kot lani, z dirkalnikom F1, letos za adrenalinski preskus na belih strminah zaprosili mojstra na dveh kolesih. V pripetem video posnetku preverite, kako je Španec užival v vožnji po snegu.
Jorge Lorenzo je pred nekaj tedni končno uresničil svojo dolgoletno željo, sedel v Mercedesov dirkalnik formule 1 in odpeljal kar nekaj krogov na stezi v Silverstoneu.
Objavljamo zadnji peti del dokumentarca o Rossiju, ki prikazuje, da je Valentino Rossi ne samo človek, ampak veliko podjetje s kar nekaj zaposlenimi.
Objavljamo tretji del dokumentarca, ki se tokrat posveča pripravam Rossija na njegovem ranču.
Kako je slovenski vzhajajoči zvezdnik po padcu na drugi dirki v Latviji vozil tudi dve sekundi hitreje od vseh ostalih na progi.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija