Motosport
Ducatijev dirkač Andrea Dovizioso je zmagovalec dirke za VN Italije v Mugellu. Družbo na stopničkah za zmagovalce sta mu delala Maverick Vinales in Danilo Petrucci.
Cal Crutchlow je prva prosta treninga pred nedeljsko dirko v Mugellu odpeljal najhitreje. Britanec se je na prvo mesto zavihtel s petnajstega, za njim pa sta se uvrstila Andrea Dovizioso in Jonas Folger. Vodilni v prvenstvu Maverick Vinales je v drugem treningu grdo padel, a se po daljšem premoru ob koncu vrnil na stezo z rezervnim motociklom.
Belgijec Clement Desalle je zmagovalec devete dirke svetovnega prvenstva v motokrosu.
Legendarni Doktor je židane volje in bo danes odšel iz bolnišnice.
Po ekstremno hudi nesreči pred nekaj dnevi je Kentucky Kid izgubil bitko z življenjem. To so pred nekaj minutami sporočili iz bolnišnice.
Maverick Vinales, zmagovalec včerajšnje dirke v Le Mansu, pravi, da je pripravljen na Valentina Rossija v Mugellu. Italijan je na domačem dirkališču še posebej močan, tri zmage na petih dirkah letošnje sezone pa Vinalesu vlivajo samozavest, da je Doktorja tam sposoben premagati.
Dirka za VN Italije v Mugellu je vsako leto eden od vrhuncev sezone. Zahtevna steza in množice navijačev Valentina Rossija vsako leto dirki dajo poseben čar. Spodaj si preberite nekaj statističnih podatkov, povezanih z njo.
Pred uro je Valentino Rossi naredil zdravniški pregled in lahko v nedeljo nastopi.
Tim Gajser bo nedeljsko dirko v francoskem Erneeju začel z 28. štartnega mesta.
Legenda MotoGP-ja, Valentino Rossi, je v bolnišnici na opazovanju.
Pri Yamahi so včerajšnji mejnik obeležili tudi s posebnim kratkim videom, ki zajema vse pomembnejše trenutke in imena, ki so pripomogli, da so se vpisali v takšno statistiko.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija